Termeni si conditii

Acest site web este administrat de S.C. BAR TOMMYCAT SRL, avand codul de inregistrare fiscala J52/419/17.07.2013 inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub numarul 32024954, telefon 0766406376, email rutaclaudiu0@gmail.com .
S.C. BAR TOMMYCAT SRL depune eforturi pentru mentinerea corectitudinii informatiilor expuse pe SITE. Cu toate acestea, avand in vedere posibile erori cu privire la aceste informatii, S.C. BAR TOMMYCAT SRL precizeaza ca imaginea produselor are caracter informative, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara notificare prealabila de catre producatori. De asemenea, unele caracteristici sau pretul produselor prezentate pe SITE, pot fi modificate de catre S.C. BAR TOMMYCAT SRL fara preaviz sau pot contine erori de operare.
De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, uneori descrierile produselor pot fi incomplete, insa S.C. BAR TOMMYCAT SRL face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante conform art. 3 din OG 130 / 2000.
Promotiile/ofertele prezente pe SITE sunt valabile in limita stocului disponibil.
SITE-ul poate contine si link-uri catre alte site-uri. S.C. BAR TOMMYCAT SRL nu este responsabila de politica de confidentialitate practicata de acestea precum si de orice alta informatie mentionata pe aceste site-uri.
In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:
UTILIZATOR: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Conditiile de Utilizare ale prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare.
CLIENT: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Conditiile de Utilizare ale prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare, ce initiaza si finalizeaza o comanda.
UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce daune S.C. BAR TOMMYCAT SRL
COMANDA: reprezinta un document electronic, generat ca urmare a accesarii SITE-ULUI de catre un CLIENT, ce intervine ca forma de comunicare intre S.C. BAR TOMMYCAT SRL si CLIENT.
CONTRACT: reprezinta o COMANDA confirmata de catre S.C. BAR TOMMYCAT SRL, prin care S.C. BAR TOMMYCAT SRL este de acord sa livreze CLIENTULUI produse si servicii, iar CLIENTUL este de acord sa efectueze plata acestora.
UTILIZATORII/CLIENTII acestui SITE sunt rugati sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de utilizare .?Termenii si conditiile sunt considerate a constitui prevederi minimale aplicabile, utilizarea SITE-ului supunandu-se de drept prevederilor generale ale legislatiei in vigoare.
Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricand prin actualizarea prezentului SITE, aceste modificari devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti UTILIZATORII/CLIENTII.
Prin accesarea SITE-ului UTILIZATORII consimt sa respecte termenii si conditiile prezentate in continuare precum si legislatia aplicabila.
DERULAREA OPERATIUNILOR DE VANZARE PE SITE. CONTRACTUL
Prin lansarea unei COMENZI pe SITE, CLIENTUL este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care S.C. BAR TOMMYCAT SRL isi deruleaza operatiunile pe SITE.
Daca S.C. BAR TOMMYCAT SRL confirma executarea unei COMENZI, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor COMENZII. Acceptare comenzii de catre S.C. BAR TOMMYCAT SRL se considera finalizata atunci cand exista o confirmare electronica (e-mail) din partea S.C. BAR TOMMYCAT SRL catre CIENT, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia din urma.
Odata cu plasarea unei comenzi, utilizatorul este de acord cu preturile afisate in cosul de cumparaturi, sau pagina de finalizare a comenzii dupa caz, precum si cu toate promotiile active in acel moment. Persoana care plaseaza comanda poate in orice moment sa anuleze comanda printr-o informare telefonica a departamentului comenzi sau retururi. Comenzile neconfirmate de utilizator nu vor fi luate in considerare. Promotiile de pe site nu se pot cumula. Pentru orice modificare a unei comenzi, inclusiv schimbarea adresei de livrare, utilizatorul are obligatia sa anunte departamentul de comenzi si livrare pana in momentul confirmarii comenzii.
S.C. BAR TOMMYCAT SRL nu considera in nici un moment o COMANDA neconfirmata ca avand valoarea unui CONTRACT.??Asadar, CONTRACTUL intra in vigoare la confirmarea COMENZII de catre S.C. BAR TOMMYCAT SRL.
Prezentele termene si conditii generale de vanzare vor sta la baza CONTRACTULUI astfel incheiat.
OBIECTUL CONTRACTULUI
Obiectul CONTRACTULUI îl constituie produsul/produsele si serviciile cu privire la care CLIENTUL si-a exprimat optiunea de a le cumpara, prin generarea unei COMENZI pe SITE confirmata de catre S.C. BAR TOMMYCAT SRL. Produsul/produsele are/au caracteristicile mentionate de catre S.C. BAR TOMMYCAT SRL pe SITE.
PRETUL CONTRACTULUI. ?Pretul produsului/produselor este acela mentionat pe SITE. Pretul poate fi modificat de catre S.C. BAR TOMMYCAT SRL, in orice moment, fara preaviz.
Pentru a fi aplicabil pretul produsului trebuie sa fie sincer si serios. Astfel, S.C. BAR TOMMYCAT SRL atentioneaza asupra faptului exista cazuri cand, ca urmare a unor disfunctionalitati ale SITE-ului sau erori, pretul afisat pe SITE poate sa nu fie cel real. In aceste cazuri, S.C. BAR TOMMYCAT SRL va informa CLIENTUL asupra pretului corect.
Pretul include TVA precum si orice alta taxa.
MODALITATEA DE LIVRARE.
S.C. BAR TOMMYCAT SRL isi va îndeplini obligatiile contractuale în termen de cel mult 30 zile de la data la care a comunicat CLIENTULUI mesajul de confirmare referitor la COMANDA. In cazul in care nu poate executa CONTRACTUL din cauza ca produsul nu este diponibil, S.C. BAR TOMMYCAT SRL va informa CLIENTUL despre aceasta situatie.
S.C. BAR TOMMYCAT SRL poate livra CLIENTULUI un produs similar avand acelasi pret, în situatia în care produsul solicitat initial nu este disponibil, numai dupa informarea si cu acordul CLIENTULUI.??Produsul va fi livrat CLIENTULUI printr-o firma de curierat.
MODALITATEA DE PLATA
Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in COMANDA. S.C. BAR TOMMYCAT SRL va emite catre CLIENT o factura pentru produsele si serviciile ce urmeaza a fi livrate, obligatia CLIENTULUI fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
Plata in numerar: Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare. ?In cazul livrarii produsului printr-o firma de curierat, plata produsului se va face direct catre firma de curierat pe baza de chitanta.
S.C. BAR TOMMYCAT SRL atentioneaza CLIENTII ca in cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre S.C. BAR TOMMYCAT SRL sa permita CLIENTULUI deschiderea coletelor inainte de semnare si livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii contravalorii a acestora.
Plata online folosind cardul:Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD(inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).
Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.
Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie furnizat codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura (in functie de card, pot lipsi).
Indiferent de valuta existenta in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii CLIENTULUI.
S.C. BAR TOMMYCAT SRL va asigura ambalarea corespunzatoare a bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare la CLIENT conform art. 155 (1) din Codul fiscal.
S.C. BAR TOMMYCAT SRL va efectua livrarea produselor si serviciile doar pe teritoriul Romaniei.?Proprietatea asupra produselor si serviciilor va fi transferate CLIENTULUI la momentul efectuarii platii.
POLITICA DE RETURNARE
Daca nu vi se potriveste marimea, orice produs se schimba GRATUIT pentru primul schimb chiar a 2-a zi (daca sunteti in aria de acoperire a FAN COURIER, daca nu, in maxim 7 zile).
Nu vom suporta taxele de transport in cazul in care doriti sa schimbati produsul cu alt model pe motiv ca v-ati razgandit in privinta modelului ales sau doriti returnarea produsului si restituirea banilor.
Produsul trebuie sa fie in starea sa initiala, sa nu fie purtat sau deteriorat in nici un fel
Produsul trebuie sa aiba cutia in starea primita, nedeteriorata sau lipita. Pentru transport veti proteja cutia cu alt ambalaj astfel incat cutia sa ramana in starea in care ati primit-o
Ne rezervam dreptul de a solicita clientilor poze justificative prin care sa ne asiguram ca produsul care face obiectul returului nu prezinta urme de purtare.
Potivit legislatiei in vigoare, consumatorul are dreptul sa notifice în scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 15 zile lucratoare de la primirea produsului sau, în cazul prestarilor de servicii, de la încheierea contractului conform art. 7(1) din Ordonanta de Guvern (OG) nr 130 / 2000 privind privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.
Asadar, consumatorul are dreptul de returna produsul achizitionat, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 15 zile lucratoare de la primirea acestuia. In acest caz, cheltuielile directe de returnare a produselor vor cadea, conform legii, in sarcina Clientului.
Atragem atentia ca, în cazul în care produsele a caror returnare se solicita prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgârieturi, lovituri, accesorii lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.
Produsele achizitionate alaturi de o promotie se pot schimba doar cu produse care au fost sau mai sunt in promotia respectiva! Exemplu: Daca ati achizitionat 2 produse la promotia 1+1 Sandale si doriti schimbarea unuia, va trebui sa va alegeti un alt produs din categoria Sandale.
In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face doar in cont bancar* in cel mult 15 de zile de la primirea coletului.
*Curierii nu transporta bani intre comercianti si persoane fizice. Curierii transporta banii de la clientii persoane fizice la banca. Siteul nu lucreaza cu bani cash, banii de la clienti se ramburseaza de catre curieri in cont.
In caz de retur total (cu cerere de rambursare bani in cont) si nu de schimb produs, conform legilor in vigoare, celtuielile de transport ale produselor returnate sunt suportate de catre client. Clientul poate plati singur curierul, iar daca nu plateste, banii reprezentand transportul se vor scadea din valoarea produselor.
Procedura pentru returnarea produselor este urmatoarea:
1. Ne sunati la 0748116860, un operator va prelua cererea si va trimite un curier la dvs pentru ridicarea produselor.
2. Nu vom primi colete trimise de cliente si neaprobate in prealabil
3. Odata cu trimiterea coletului va rugam sa ne trimiteti un numar de cont in care sa va returnam banii
4. Banii se returneaza doar in cont in max 15 zile de la primirea coletului.
Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand, dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de catre client, nu se ramburseaza.
Produsele NU se pot returna personal. Retunarea produselor se va face doar prin intermediul firmei de curierat.

In toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre client exceptie facand situatiile in care: coletele prezinta deteriorari severe sau produsele au fost livrate / facturate gresit precum si in situatia in care produsele prezinta defecte de fabricatie, situatie in care S.C. BAR TOMMYCAT SRL va suporta contravaloarea transportului.
Produsele NU se returneaza prin intermediul Postei Romane
Exceptii:? Urmatoarele categorii de produse nu se pot returna: ?a) Produsele executate dupa specificatiile consumatorului; ?b) Produsele distinct personalizate;
Returul in cazul promotiilor 1+1 gratis sau 1+1 cu x% reducere. In cazul returului unor produse care fac parte dintr-o promotie, nu se poate returna produsul cu pret intreg si pastra produsul redus. In aceasta situatie va trebui sa returnati ambele produse si vi se vor returna banii pe amandoua produsele. Daca totusi doriti sa pastrati un produs, se va calcula valoarea procentual a reducerii din totalul comenzii raportat la fiecare produs in parte. Exemplu, daca ati cumparat 2 produse, unul cu 80 lei si celalat cu 100 lei si ati primit o reducere de 80 lei, si doriti sa returnati doar un produs, veti primi inapoi doar 55.5 lei in cazul produsului de 100 lei si 44.5 lei daca returnati produsul de 80 lei deoarece, la o comanda totala de 180 lei ati primit o reducere de 80 lei adica 44,44% din fiecare produs. Pretul transportului pentru retur revine in sarcina Clientului conform legislatiei in vigoare.
TERMENI DE LIVRARE
S.C. BAR TOMMYCAT SRL va livra produsele in cadrul termenelor mentionate pe site pentru produsul comandat, la data generarii COMENZII sau in cel mult 30 de zile de la data la care CLIENTUL a generat COMANDA, cu exceptia cazului în care partile au convenit altfel.
S.C. BAR TOMMYCAT SRL, în cazul în care nu poate executa CONTRACTUL motivate de faptul ca produsul sau serviciul nu este/nu mai este disponibil, va informa CLIENTUL despre aceasta indisponibilitate, urmand ca sumele de bani achitate de catre CLIENT pentru produsul sau serviciul indisponibil sa fie rambursate in termen de maximum 30 de zile.?? In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare, S.C. BAR TOMMYCAT SRL va anunta CLIENTUL cu privire la termenul estimat de finalizare a livrarii.
In cazul in care S.C. BAR TOMMYCAT SRL primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor S.C. BAR TOMMYCAT SRL poate refuza onorarea livrarii, fara ca acest lucru sa se considere o incalcare a CONTRACTULUI, sau poate stabili un nou termen de onorare a comenzii.
POLITICA DE CONFIDENTIALITATE
S.C. BAR TOMMYCAT SRL prelucreaza date cu caracter personal prin culegerea de la UTILIZATORI/CLIENTI a datelor personale necesare executarii CONTRACTULUI si se obliga sa respecte dispozitiile Legii nr. 677/ 2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. ??Datele obtinute de catre S.C. BAR TOMMYCAT SRL vor fi stocate în baze de date iar S.C. BAR TOMMYCAT SRL va lua toate masurile pentru protectia lor împotriva distrugerilor accidentale sau ilegale.??Pentru executarea CONTRACTULUI, S.C. BAR TOMMYCAT SRL va transmite datele cu caracter personal culese de la CLIENTI catre firma de curierat care va livra produsele precum si catre unitatile bancare prin care vor fi procesate platile on-line.
Art.12/677/2001
Art. 12. (1) In cazul in care datele cu caracter personal sunt obtinute direct de la persoana vizata, operatorul este obligat sa furnizeze persoanei vizate cel putin urmatoarele informatii, cu exceptia cazului in care aceasta persoana poseda deja informatiile respective: a) identitatea operatorului si a reprezentantului acestuia, daca este cazul; b) scopul in care se face prelucrarea datelor; c) informatii suplimentare, precum: destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor; daca furnizarea tuturor datelor cerute este obligatorie si consecintele refuzului de a le furniza; existenta drepturilor prevazute de prezenta lege pentru persoana vizata, in special a dreptului de acces, de interventie asupra datelor si de opozitie, precum si conditiile in care pot fi exercitate; d) orice alte informatii a caror furnizare este impusa prin dispozitie a autoritatii de supraveghere, tinand seama de specificul prelucrarii. (2) In cazul in care datele nu sunt obtinute direct de la persoana vizata, operatorul este obligat ca, in momentul colectarii datelor sau, daca se intentioneaza dezvaluirea acestora catre terti, cel mai tarziu pana in momentul primei dezvaluiri, sa furnizeze persoanei vizate cel putin urmatoarele informatii, cu exceptia cazului in care persoana vizata poseda deja informatiile respective: a) identitatea operatorului si a reprezentantului acestuia, daca este cazul; b) scopul in care se face prelucrarea datelor; c) informatii suplimentare, precum: categoriile de date vizate, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, existenta drepturilor prevazute de prezenta lege pentru persoana vizata, in special a dreptului de acces, de interventie asupra datelor si de opozitie, precum si conditiile in care pot fi exercitate; d) orice alte informatii a caror furnizare este impusa prin dispozitie a autoritatii de supraveghere, tinand seama de specificul prelucrarii. (3) Prevederile alin. (2) nu se aplica atunci cand prelucrarea datelor se efectueaza exclusiv in scopuri jurnalistice, literare sau ar tistice, daca aplicarea acestora ar da indicii asupra surselor de informare. (4) Prevederile alin. (2) nu se aplica in cazul in care prelucrarea datelor se face in scopuri statistice, de cercetare istorica sau stiintifica, ori in orice alte situatii in care furnizarea unor asemenea informatii se dovedeste imposibila sau ar implica un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat, precum si in situatiile in care inregistrarea sau dezvaluirea datelor este expres prevazuta de lege.
PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Prin date cu caracter personal se inteleg orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale ??Prelucrarea datelor cu caracter personal reprezinta orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea.
S.C. BAR TOMMYCAT SRL inregistreaza numai informatiile cu caracter personal oferite voluntar de catre vizitator/UTILIZATOR/CLIENT.??Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, S.C. BAR TOMMYCAT SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizeaza UTILIZATORII/CLIENTII. ??S.C. BAR TOMMYCAT SRL respecta dreptul la confidentialitate datelor fiecarei persoane care acceseaza SITE-ul.
S.C. BAR TOMMYCAT SRL nu va colecta date personale despre UTILIZATORI/CLIENTI (nume, adresa, telefon sau adresa de posta electronica) (numite in continuare „Date Personale”) exceptand situatia in care UTILIZATORII/CLIENTII insisi comunica aceste date.
Prin inscrierea pe SITE/efectuarea unei COMENZI si completarea datelor personale in formularele de inscriere, UITLIZATORII/CLIENTII decalara ca sunt de acord ca toate datele lor personale sa fie incluse in baza de date a S.C. BAR TOMMYCAT SRL si isi dau acordul expres si neechivoc ca toate datele lor personale sa fie stocate si utilizate pentru:
• activitati de marketing prin primirea de mesaje de informare sau comerciale (oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea S.C. BAR TOMMYCAT SRL )si la adresele de e-mail comunicate catre S.C. BAR TOMMYCAT SRL,